Wie kan er bij ons terecht?

Door zijn unieke aanpak is Rebel in Light weg geëvolueerd van de pure verkoop van ledverlichting naar een ondersteunende partnerrol. De klanten van het bedrijf situeren zich dan ook bij zeer bepaalde doelgroepen voor wie de expertise van REBEL IN LIGHT een meerwaarde betekent naar hun klanten toe:

Architecten:

REBEL IN LIGHT denkt samen met de architect en binnenhuisarchitect mee over de mogelijkheden die een bepaald project biedt op vlak van verlichting. Daarbij maakt het out-of-the-box denken (leerschool = JAGA) van Jimmy Budenaers vaak een essentieel verschil.

Interieurbouwers:

de creatieve input, maar ook de praktische ervaring van Jimmy (jarenlang standenbouwer geweest) geven vaak een extra dimensie aan het interieurontwerp.

Bedrijven:

de inkomhal van een bedrijf zou het visitekaartje moeten zijn. Met een doordacht en creatief lichtplan kan je bezoekers van bij het begin overtuigen van de creatieve kracht en dynamiek van je bedrijf. REBEL IN LIGHT denkt mee met de eigen architect en/of interieurontwerper.

Particulieren:

ook mensen die beseffen dat licht meer doet dan enkel licht geven, die weten dat licht ook en vooral een designelement en een sfeerschepper is, kunnen bij REBEL IN LIGHT terecht.

PROJECTPLANNING

REBEL IN LIGHT gaat altijd volgens een bepaald en doorzichtig stappenproces tewerk:

Tijdens een verkennend gesprek worden de contouren afgetast binnen dewelke de creativiteit van Rebel in Light zich mag bewegen.

Ter plekke wordt bekeken welke de praktische mogelijkheden en beperkingen zijn. Voor een gebouw in aanbouw wordt dat gedaan op basis van de plannen en 3D-tekeningen van de architect.

Rebel in Light doet een creatief voorstel en hangt er meteen een prijskaartje aan vast zodat de klant op ieder moment perfect weet wat iets moet kosten.

Bij akkoord wordt het voorstel gefinaliseerd en definitief goedgekeurd.

De productie van de lichtelementen gebeurt in eigen atelier. Op die manier kan Rebel in Light perfect controle houden over de kwaliteit en de levertermijn.

De plaatsing gebeurt volgens afspraak door Rebel in Light of door de interieurbouwer of elektricien van de klant.